Min kamera.. :(

Batteriet på min kamera är som sagt dött.. Och jag har varit av med laddaren länge och vete fan var den tagit vägen :( Men ska till väla i morgon och se om jag kan hitta en laddare någonstans, jag kollade på nätet och kunde inte hitta en laddare någonstans men någon måste ju sälja det :/

Dagarna bara går

Dagarna bara går och går.. och många bortslösade på ingenting.. Det är tid som man aldrig får tillbaka.. Måste göra någonting och ta tag i saker, men var ska man börja? Det känns som att man har all tid i världen men rätt var det är så är tiden borta.. Tyvärr är det ju så och man kan heller inte spola tillbaka, pausa, hoppa över eller sudda ut saker som hänt. Även fast man mer än gärna skulle vilja det. Nej jag får snart gå och lägga mig.
Puss på er.. <3

Nu var julen över

Jag hade faktiskt en riktigt mysig julafton med älskling<3 Till skillnad från förra året..
Familjen är inte så glada på mig men jag får väl välja själv var jag vill fira jul :s Tänka komma till dom ida för min lilla syster fyller år, men det fick jag inte.. Känns ju kul att inte vara välkommen hem för att man inte gör som dom vill. Men men skit på det, jag hade en trevlig jul :) Älskling lyckades skaffa en gran men vi hade inget pynt till den så igår satt jag och fläta ihop hjärtan, klippte ut stjärnor och gjorde girlanger som jag hängde i granen och det blev faktiskt rätt fint, hihi ^^
Idag blir det bara att ta det lugnt :) Men i morgon eller över morgon så ska jag försöka få min rumpa iväg till Telia så jag får fixat med min telefon -.-
Jaja här får ni en jul bild från oss :D<3



Puss på er alla! ^^<3

Jul vovvar ^^

Såhär ser hundarna ut i sina tomte tröjor ^^


Dolly<3


Tusse<3

Min hund ser verkligen ut att älska kameran ;)
Puss puss ^^<3

Snart jul..

Då var det snart jul. Har inte köpt några julklappar och det lär nog inte bli några heller :/ Hundarna har fått vars en jul tröja som dom är hmla söta i, bild kommer senare :) Har tagit rätt mycket bilder så mitt batteri är nästan slut :o Och jag hittar inte min laddare :( Jag får väl se om jag överlever ändå..
I morgon ska jag ta mig till Telia och lämna in min mobil, vill inte ha skitet längre. Den hänger sig, funkar inte som den ska och krånglar hela tiden GAAAHH!!! Jag ska fan byta den och där med basta!
Jag hoppas alla får en trevlig jul :)<3


Vaken!

Klockan är nu 07:19 och jag har inte sovit på hela natten.. INTE bra! Tror inte det blir någon skola idag heller. Men vad ska man göra? Kan man inte sova så kan man inte.

God morgon/God natt.. <3

Vinter

Vintern kan ju inte vara annat än mysig, så som den är nu.. Snön bara faller och faller som små stjärnor och lägger sig som ett mjukt skimrande täcke på marken. Snön får allt att se vackert ut. När jag sitter och tänker på detta får jag ett littet leende på läpparna, men det försvinner snabbt när jag återvänder till verkligheten..
Jag orkar snart inte mer, Johan märker på mig att det är något men jag kan inte förklara det.. Och när jag försöker berätta så blir det bara värre. Jag är trött av allt runt omkring mig, jag vill bara att det ska bli lättare.. Det finns ett sätt som jag är villig att försöka med, men samtidigt så vill jag vara kvar. Som jag skrivit tidigare så vet jag inte hur jag ska göra.. Hur jag ska berätta..
Snart är det jul, jag älskar julen. Jag tycker den är underbar och mysig, att få vara med sina nära och bara känna glädje omkring sig.. Det är underbart.. Förra julen var inget att hurra för, jag hoppas att det inte blir så detta året.

Måste även tipsa om en låt som jag blivit riktigt kär i, får inte nog av den.. 
Brad Paisly - Mud on the tires <3 

Hur ska jag..?

Hur ska man ta sig ifårn ett liv som man inte vill leva längre, men inte vågar?
Jag klarar inte av all denna stress mer.. Jag klarar inte av pressen.. Jag vill bara komma bort från detta och leva som jag vill. Men det går inte.. Jag vill ifrån detta livet, jag vill inte leva det längre.. Snälla om någon bara kunde berätta för mig hur jag ska göra? Hur jag ska lösa allt? Hur jag ska våga göra det och sen kunna gå vidre? I mitt huvud så finns det inget annat liv än detta.. Det är nog en anledning till att jag inte vågar. Jag har fått stöd från många, men bara svikit dom i slut ändan.. Jag vill inte ha det så, jag vill inte vara sån person! Och dom få som känner mig väl vet att jag inte är sån egentligen.. Mitt huvud säger en sak och mitt hjärta en annan.. Vilket ska man egentligen lyssna på? Jag försöker lyssna på dem som står mig nära, men nånting annat tar över.. När jag väl vågar försöka så är det nånting som får mig att sluta. Nånting som säger stanna.. Jag vet bara inte vad det är..
Mitt liv som det är nu kan vara ett helvete samtidigt som det kan vara underbart. Men om jag inte vågar ta det steget.. Så kommer detta att förstöra min framtid..

Ledig idag, vilket jag varit typ i 2 veckor ändå.. Förrutom att jag börjar bli frisk. Men men, jag får väl se vad dagen bjuder på. Jag vill göra någonting, suttit instängd så länge nu.. Men Johan sover och vill inte väcka honom. Och det finns inte så mycket att hitta på själv :/ Men nu ska jag nog fixa något att äta, är jätte hungrig.. -.-

Puss på er alla..<3

Helgen

Åkte till Tyskland i helgen med pappa, systrar och deras pojkvänner :)
Min fick inte följa med.. >:(
Men men, det var trevligt, vi åkte till Lübeck på en stor julmarknad :) Vi åkte tidigt lördamorgon, tog båten från danmark och sen tog det en timmes körning innan vi var i Lübeck. VI sov på ett JÄTTE fint hotell! :o Har aldrig varit på något så fint ställe innan, men servicen var kass :/ Det blev en massa bilder i Tyskland, dom ligger på facebook. För övrigt så har jag varit sjuk i ca 2 veckor.. Inte kul, inte kul alls.. Och trippen till Tyskland var ju rolig men tog mycket på mina krafter så jag har sovit riktigt mycket.
Jag hoppas på att jag snart blir bättre.
Puss på er alla! ^^<3

Nyaste..

Jag är så himla kass på att skriva på bloggen.. -.- Ska försöka bättre mig (a)
Har varit sjuk i typ en vecka, inte kul :( Men jag överlever. Jag får spel på Sony Ericsson telefoner.. Jag skaffade en Sony Ericsson Xperia x10 mini pro i somras med abbonemang, dum som jag är. Lämnade in den för ungeför 3-4veckor sen för att den lagga som fan :S Tvinga fram stängningar i vissa program, hängde sig mitt i allt, mikrofonen gick sönder helt utan vidare :S Massa såna grejer. Så skicka dom iväg den i 10 dagar coh när jag får tillbaka den så säger dom att det var programvaran som var tvungen att uppdateras så den såg lite annorlunda ut inuti, jag tänkte men okej då var det ju inte så farligt. Jag har den inte ens i en vecka och så börjar den hålla på likadant igen! Jag åker till Telia igen och dom skickar den på service IGEN.. Och dom säger att det skulle gå snabbare denna gången, kyss min *** med snabbare.. Det har tagit längre tid denna gången än förra. Likadana problem med min gamla Sony Ericsson.. Aldrig mer säger jag bara.. När jag skaffa x10:an så valde jag mellan den och Iphone 4 och han i butiken sa att dom var precis lika bra, vilket misstag säger jag bara! Skulle valit Iphone.. Men men, sånt är livet. Tjejen jag snacka med på telia sa att om den krånglar så att jag måste lämna in den en tredje gång så kanske jag får byta den till en annan mobil, men det var bara KANSKE.

Nog om det, annars funkar väl livet.. Tror jag. Jag har mina ups and downs. Får se vart allt leder till. Trots att det inte märks för många så försöker jag, det gör jag verkligen.. Men jag förstår att det är meninglöst att säga. Men så är det..

Hoppas alla får en trevlig helg, puss på er! ^^<3

RSS 2.0