Sommar!

Det är underbart väder ute!! Älska sommaren! Men ändå har jag så tråkigt.. Jag vill börja jobba. Ha något att göra och inte bara gå runt som en zombie. Skulle egentligen ha möte med Stefan i tisdags om jobbet men han ringde i sista minuten och avboka det. Vi ska ta det någon gång nästa vecka i stället. Jag vill ha jobbet för det verkar kul, men mitt självförtroende tvekar lite.. Är rädd för att jag inte kommer att kunna leva upp till målen och då blir jag avskedad och det ser ju inte alls bra ut i papper om man blir avskedad :/ Jag ska självklart försöka mitt bästa och verkligen satsa om jag får jobbet. Men söker en massa andra jobb hela tiden och jobb som jag vill ha också, men får man någon respons? Nej, inget alls. Hur kul är det då att försöka. Jaja, nog med gnällande -.- Hoppas på det bästa om detta jobbet i alla fall :) Jag saknar mina vänner och vill träffa dom snart! Ni vet vilka ni är<3

Vi ska antagligen till Johans kusin och hennes man i helgen och hälsa på dom. Hennes man (Lennart) har ett eget snickeri där Johan kanske ska få jobba. Vi kan ju hoppas på det :) Dom har även en hund som heter Plexus, så Tusse & Dolly kanske får en ny kompis ^^
Allt för denna gången, pussiduss! :)<3

Lördag kväll

Som jag sa så blev det en slappe dag med pizza till mat :D Inget går upp emot Lamares pizza, MUMS! ;) Är peppas för intervjun på tisdag, kan nästan inte tänka på annat. Försöker komma på vad för frågor dom kommer att ställa och vad jag ska säga. Jag ska (försöka) vara avslappnad och jag ska vara mig själv. Det blir säkert bra :)
Blir inte mer skrivande ikväll, ska se film nu.
Natti natti!! :D<3

LördaG

Då var det lördag och detta kommer bli en riktig slappe dag känner jag. Vi båda är trötta efter resan igår. Ska snart ner och köpa ägg och bacon och göra en riktigt goood frukost ^^ Vill ha tillbaka min kamera.. Glömde den i pappas bil på studenten :( Kan inte lägga ut några bilder alls! Men men får nog tillbaka den snart :)
Skriver nog mer senare idag..
Pussiduss! :D<3

FredaG

Hej igen!
Har varit hos familjen i småland sen lördags, super mysigt! Förutom myggen så var där UNDERBART!!! Älskar huset, naturen och miljön. Så jävla myys!! :D Hundarna älskade det och dom var ute från morgon till kväll. Vi grillade en kväll och det var riktigt gott, badade två kvällar och åt pizza och va på bil träff i Oskarshamn. Riktigt kul var det. Mamma ville att vi skulle stanna längre, hihi ^^ Resan hem var ju inte den roligaste tyvärr, tog fem timmar.. Inte bara var det drygt utan Dolly är åksjuk också. Men jag tog hand om henne hela vägen. Hon hade mest problem på bussen som tog två timmar men jag fick henne att somna och sen gick det bra :) Vi var smarta nog att inte ge henne någon mat på morgonen för det hade inte blivit mysigt xD Det är iaf skönt att vara hemma igen, hundarna är dö trötta och sover som grisar och jag ska själv snart lägga mig.

På tisdag ska jag på en arbetsitervju hos Sector Alarm för en tjänst som säljare. Snacka om att jag är glad ^^ Men samtidigt riktigt nervös :o Johan säger att jag bara ska vara mig själv och det är klart att jag ska vara det men det kanske inte räcker? Nojar över vad jag ska ha på mig för att se ordentlig ut.. Men jag får ta det som det kommer, är glad iaf :D

Puss och god natt för nu ska jag nanna! :)<3


Studenten!!!

Idag så tar jag STUDENTEN!!! GAAAAHH!!! Fattar det knappt själv! :O Men är super glad! :D Skulle gå upp kl 07.00 så att jag skulle ha god tid på mig att göra mig i ordning, tro inte att jag vaknar kl 06.00 och är klar vaken och kan inte somna om. Så har redan börjat fixa mig men tar det långsamt :) Är riktigt nervös.. :o Kan inte äta något och knappt dricka men samtidigt är jag bara såå lycklig att jag klarade mig igenom dessa tre åren i skolan :D Men fy fan vad dom har gått snabbt..

Nog skrivet nu, ska ut med hundarna en ordentlig runda, fixa mig och sen springa inom Ica innan jag tar bussen ^^ Skriver nog mer sen eller så blir det i morgon.

Tjolahopp och Tjingeling för JAG TAR STUDENTEN FUCKERS!!! ;D



En bild som jag tatt för några dagar sedan när jag provade allt:
Och nej, bh:bandet ska inte vara där idag :)


Snart så!

Det var ett braaa tag sen.. Sorry.. :/ Men mycket har bajsat sig den senaste tiden men jag blickar framåt och är positiv. Datorn bajsade sig så får se om jag får tillbaka den eller inte, mobilen bajsar sig så vill ha en annan men det går inte, skolan kan gå och bajsa för jag är så jävla trött på den.. Men STUDENTEN om 3 dagar!!! :D Thank god!! Sen slipper man det. Söker jobb en massa jobb men ingen respons, tråkigt men sant. Söker mest simpla jobb där det inte krävs utbildning eller erfarenhet men inte ens där lyckas jag, är jag så kass? :s Men jag försöker fortfarande :) Längtar som fan till studenten! Jag och 8st andra från klassen stack till Liseberg förra veckan och det var verkligen AWESOME!! Helt oförglömligt och vi ägde Liseberg ;D Jag åkte allt jag inte vågat åka innan, förutom Atmosfear. Vågade först ionte men sen när jag väl ville och var riktigt taggad så var den sönder och stängd för resten av dagen.. :( På lördag så ska jag, älskling, Tusse och Dolly för första gången åka upp till familjen i småland och vara där nästan en hel vecka. Kommer bli super mycigt!! :'D Olivia var här i helgen och förra veckan, har alltid super kul när hon kommer hit. I helgen så grillade vi och fixade en riktig fest måltid med gott kött, mumsig potatissallad, grillade championer och sallad. Till efterrätt blev det grillad banan med choklad och hallon, MUMS!! ^^ Olivia du är bäst! Och jag älskar dig gumman!! :D<3 

Pengar är något som man måste ha i denna världen och för att klara sig i samhället, varför gör alla det så svårt för en att skaffa in pengar då!? När man är villig att verkligen slita för det så försvinner möjligheterna hela tiden bara för att man t ex. saknar ett körkort, inte har jobbat innan mm. Hur ska man kunna jobb om man måste ha jobbat innan för att kunna börja?! Då kommer man ju aldrig få jobb.. Man måste ju få börja någonstans.. Menmen, sånt är livet..

Pussiduss på er!! Skriver nog igen på lördag eller söndag om studenten! Tjingeling ;D<3


RSS 2.0